Nieuws

April 20, 2020

Voor de nationale dag van de paardenbloem hebben we een kort filmpje gemaakt over bestuivers op paardenbloemen. Doe je mee met de foto challenge?

Met dank aan Astrid Boerkamp voor de foto's, Quinten Kaarsemaker voor het maken van het filmpje en Elisa van Dijk voor de mu...

April 9, 2020

Deze week hebben we onze nieuwsbrief rondgestuurd. Maar van een aantal mensen begrepen wij dat die in de ongewenste mail terecht is gekomen. Je kunt de mail eenvoudig terugplaatsen in je inbox. Als je dan het verzendadres van de nieuwsbrief toevoegt als vertrouwde afze...

April 2, 2020

Door de Coronavirus gaan veel markten en evenementen niet door op de geplande datum. Hou onze website in de gaten voor de actuele stand van zaken.

March 12, 2020

Helaas moeten we de bijeenkomst vanavond (12 maart) in de Hooijmaat afzeggen vanwege de nieuwe maatregelen betreft het coronavirus. De bijeenkomst zal op een ander moment plaats vinden maar daar zullen we te zijne tijd u op de hoogte van stellen.

January 21, 2020

Woont u in de binnenstad, Nieuwe Kadekwartier, Arnhems Broek, Spijkerkwartier, Klarendal, Sint Marten, Coehoorn, Kronenburg, de Overmaat of Rijkerswoerd West? Dan komt u in aanmerking voor een gratis boom en/of een vogelhuisje.

U kunt een boom en een nestkast uitkiezen...

November 21, 2019

Dankzij Boomgaard De Stenen Camer kan ons adoptieplan voor de Knautiabij van start. Op een strook tussen de appelboompjes kweken we beemdkroon (Knautia arvensis) op om de zaden te oogsten. Zaden worden uitgestrooid op locaties waar de Knautiabij voorkomt en zo gaan we...

November 13, 2019

Afgelopen zaterdag hebben vrijwilligers van Arnhem Zoemt en Biologisch Tuinvereniging Elderveld een insectenhotel gemaakt naast het terrein van de moestuinvereniging.

Het insectenhotel is gebouwd met duurzame restmaterialen van BTV Elderveld. De vulling van het insecten...

November 2, 2019

Arnhem Zoemt bouwt samen met vrijwilligers van Biologische Tuinbouw Vereniging Elderveld een Bijenhotel. Vandaag op de natuurwerkdag is het frame gemaakt. Zaterdag 9 november wordt het hotel gevuld met stammetjes hout die we hebben gekregen van Dolmans Landscaping.

Please reload

Recent Posts

April 9, 2020

Please reload

Archive

Please reload

Tags