©2018 by Studio Kuna.

Nieuws

April 2, 2020

Door de Coronavirus gaan veel markten en evenementen niet door op de geplande datum. Hou onze website in de gaten voor de actuele stand van zaken.

March 12, 2020

Helaas moeten we de bijeenkomst vanavond (12 maart) in de Hooijmaat afzeggen vanwege de nieuwe maatregelen betreft het coronavirus. De bijeenkomst zal op een ander moment plaats vinden maar daar zullen we te zijne tijd u op de hoogte van stellen.

January 21, 2020

Woont u in de binnenstad, Nieuwe Kadekwartier, Arnhems Broek, Spijkerkwartier, Klarendal, Sint Marten, Coehoorn, Kronenburg, de Overmaat of Rijkerswoerd West? Dan komt u in aanmerking voor een gratis boom en/of een vogelhuisje.

U kunt een boom en een nestkast uitkiezen...

November 21, 2019

Dankzij Boomgaard De Stenen Camer kan ons adoptieplan voor de Knautiabij van start. Op een strook tussen de appelboompjes kweken we beemdkroon (Knautia arvensis) op om de zaden te oogsten. Zaden worden uitgestrooid op locaties waar de Knautiabij voorkomt en zo gaan we...

November 13, 2019

Afgelopen zaterdag hebben vrijwilligers van Arnhem Zoemt en Biologisch Tuinvereniging Elderveld een insectenhotel gemaakt naast het terrein van de moestuinvereniging.

Het insectenhotel is gebouwd met duurzame restmaterialen van BTV Elderveld. De vulling van het insecten...

November 2, 2019

Arnhem Zoemt bouwt samen met vrijwilligers van Biologische Tuinbouw Vereniging Elderveld een Bijenhotel. Vandaag op de natuurwerkdag is het frame gemaakt. Zaterdag 9 november wordt het hotel gevuld met stammetjes hout die we hebben gekregen van Dolmans Landscaping.

October 16, 2019

De eerste 40 grote kattenstaarten zijn in Arnhem zuid geplant om het leefgebied van de solitaire bij Kattenstaartdikpoot uit te breiden. Voor deze pilot werkt Arnhem Zoemt samen met Waterschap Rivierenland en de gemeente Arnhem. De plantjes zijn opgekweekt door het kwe...

October 15, 2019

Een insectenhotel in het spijkerkwartier! Een korte indruk hoe dit is gegaan:

De Achtertuin in het Spijkerkwartier (Schoolstraat 16-28) is een oase van rust. Er bloeien mooie planten.  Veel vlinders, bijen en hommels brengen een bezoekje.

Maar op 9 oktober was die stilte...

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags